Knižné zarážky sada 6ks transparenté, Iso 21745

  • Značka: Isotra
  • Kód produktu: 21857
  • Dostupnosť: Na našom sklade, odosielame ihneď.
  • 15,90€

  • Bez DPH: 13,25€

VEĽKÁ SADA + OCHRANNÁ FÓLIA - Sada obsahuje 6 zarážok na knihy. táto súprava vám umožňuje vystavovať knihy bez strachu, že sa prevrhnú alebo sa zdeformujú . Každá podpera je pri preprave chránená ochrannou fóliou. Fólia slúži ako bariéra, napríklad proti poškriabaniu pri preprave.

ODOLNÝ TRANSPARENTNÝ MATERIÁL - Materiál, z ktorého je vyrobené plexisklo. Je trvácny a odolný voči dostatočne, navyše je priehľadný. Toto riešenie robí podpery prakticky neviditeľnými .

FINISH - Presne rezané podpery poskytujú esteticky hladké hrany. Výrobok je vyrobený z plexiskla s hrúbkou 3 mm, ktoré zaisťuje stabilitu a deformáciu .

UNIVERZÁLNA APLIKÁCIA - Naše zrážky na knihy nie sú len na knihy. Môžete ich použiť na vystavenie konzolových diskov alebo zbierky figúrok či suvenírov z vašich ciest. Použite aj v predajniach na prezentáciu produktov.

ŠPECIFIKÁCIA - Farba: bezfarebná Materiál: akryl Rozmery: 18,5 x 12 x 12 cm Hmotnosť: 744g Hmotnosť balenia: 925g.

ŠPECIFIKÁCIA

Farba: bezfarebná

Materiál: akryl

Rozmery: 18,5 x 12 x 12 cm

Hmotnosť: 744 g

Celková hmotnosť: 925 g

VRÁTANE

6 kusov podpier

Zarážky na knihy sú vhodné na použitie - môžu plniť svoju funkciu na poličke či poličke, ale možno použiť aj na vhodný povrch na vystavenie iných podobných predmetov, ako sú škatule s konzolovými diskami alebo filmami.

00021745

Napísať hodnotenie

Poznámka: HTML kódy nebudú použité!
    Zlé           Dobré
Overovací kód

Súvisiace produkty